H

Het laatste nieuws

 

Studenten kamers te huur

 

Aan de Ericasestraat 109 zijn per direct  2 (studenten)kamers van ongeveer 18 m2 beschikbaar. Iedere kamer beschikt over vloerbedekking, een wastafel met spiegel en planchet. De muren zijn in een lichte kleur gesausd en er zit luxaflex voor de ramen. Er zijn een woonkeuken (incl. twee keukenblokken en een wasmachine), twee wc’s en een douche op de begane grond aanwezig. Je woont samen met 3 huisgenoten. De kamers worden verwarmd middels CV.

Voor het pand is een bushalte gelegen waardoor je binnen 10 min. in Emmen centrum staat. Het pand is gelegen aan recreatiegebied Parc Sandur waar een recreatieplas, zwembad, golfbanen, fitness, restaurants en een supermarkt aanwezig zijn, dit alles op slechts 4 min. fietsafstand.  De huurprijzen zijn inclusief gas, water en elektriciteit, tv en internet.

Voor meer info of om een afspraak te maken: 0591-301352 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Huurprijs p/m : € 275,- incl. 

 

 

kamers