H

Het laatste nieuws

 

Open dag - 16 sept

Zondag 16 september: Kom naar de Open Manegedag op Hippisch Centrum Emmen

Heb jij altijd al eens willen zien hoe het er op een manege aan toe gaat? Of willen weten wat je allemaal kunt doen met paarden en pony’s? Kom dan met het hele gezin naar de landelijke Open Manegedag op Hippisch Centrum Emmen. Van 13.00 tot 16.30 openen wij de deuren van onze manege en ben je harte welkom om een kijkje te komen nemen.

Het wordt een dag vol leuke shows en demonstraties waarbij de ruiters van Hippisch Centrum Emmen diverse takken van de prachtige paardensport laten zien. Daarnaast kunnen de kinderen gratis ponyrijden, pony’s borstelen, zijn er allerlei spelletjes, een springkussen, gratis schmink en leuke kraampjes. Bij de informatiestand wordt er graag uitleg gegeven over het bedrijf, de lessen en de mogelijkheden om op een leuke en veilige manier te leren paardrijden.

Speciale actie voor nieuwe ruiters
Er geldt deze dag een speciale actie: als je je inschrijft voor rijlessen tijdens de open dag ontvang je de eerste twee lessen gratis.


Iedereen is van harte welkom op 25 september van 13.00 uur tot 16.30 uur bij Hippisch Centrum Emmen aan de Ericasestraat 109 in Erica. Voor meer informatie zie www.hce-emmen.nl of kijk op de facebookpagina www.facebook.com/hippischcentrumemmen.

 

Open Dag 2018 Emmen.nu