H

Het laatste nieuws

 

Horeca weer open

Vanaf woensdag 3 juni kun je weer bij ons terecht voor een heerlijk bakje koffie. Het is namelijk toegestaan om ook de horeca weer te openen, weliswaar onder strikte voorwaarden. Gezien het feit dat we nog steeds zo min mogelijk mensen op het bedrijf mogen hebben, is er, buiten voor de entree een terras. Hier kun je heerlijk zitten en een hapje/drankje nuttigen, welke je binnen in de hal aan het loket kunt bestellen. Het is niet toegestaan om in de hal te blijven hangen of aan de bakrand te staan en te kijken naar de les van je kind. Alleen als het weer het niet toelaat om op het terras te zitten zullen wij de kantine binnen openen. Voor een toiletbezoek mag je de manegehal betreden, hierna dien je meteen weer terug naar het terras/kantine te gaan.  


 
Regels terras/kantine:
 
-        Ontsmetten bij de ingang. Altijd eerst je handen ontsmetten met handgel. 
-        Kom zoveel mogelijk alleen mee met de les van je kind/vriend/vriendin/familielid.
-        Iedereen houdt 1,5 meter afstand (uitzondering hierop vormen mensen die een gezamenlijke huishouding vormen en tweetallen. Vanaf drie personen wordt er gehandhaafd, daarom kunnen ook tweetallen die geen gezamenlijke huishouding vormen binnen 1,5 meter van elkaar zitten.)
-        Blijf thuis als je verkouden bent of griepklachten hebt.
-        HCE kan gasten weigeren bij vermoeden van verkoudheid- en/of griepklachten.
-        Volg altijd de aanwijzingen van het personeel op.
-        Was na het toiletbezoek grondig je handen.
-        Betaal contactloos (pin of mobiel).
-        Wanneer je je niet houdt aan de 1,5 m-regels van HCE en/of de geldende 1,5 m-regels van de overheid dan kan de toegang tot HCE worden ontzegd. Schade die het bedrijf leidt door jouw handelen in strijd met die regels kan op jou worden verhaald.


Iedereen alvast ontzettend bedankt voor jullie begrip en medewerking.