H

Het laatste nieuws

 

Corona update

 UPDATE 22 JAN 2021

Er zijn géén groepslessen tot nader bericht. Houd onze website en mail goed in de gaten wanneer de maatregelen weer veranderen. 

 

We hebben even gewacht met een bericht omdat er nog veel onduidelijk was over wat de nieuwe, aangescherpte maatregelen voor ons betekenen. Helaas zien we geen andere mogelijkheid dan alle lessen t/m 19 januari niet door te laten gaan. Les geven aan volwassenen is helemaal niet toegestaan en les geven aan kinderen mag alleen in de buitenlucht. Het is absoluut geen optie om de kinderlessen buiten te laten plaatsvinden, meerdere factoren spelen hierbij een rol. Veiligheid staat bij ons voorop en les geven in de buitenbak in de huidige weersomstandigheden levert gevaarlijke situaties op. De pony's en paarden zijn niet gewend om rond deze tijd van het jaar buiten te lopen, ze zijn frisser en schrikken snel. Het is bijna oud & nieuw en ook al mag er geen vuurwerk worden afgestoken gebeurt dit toch regelmatig in de achterliggende wijk. 

 

We zijn net als jullie teleurgesteld in dit besluit maar het is heel fijn om te zien hoeveel hartverwarmende reacties we al weer hebben ontvangen van jullie. Hopelijk mogen we na 19 januari weer starten met alle lessen. Tot die tijd zullen we de paarden goed verzorgen en proberen we jullie via Instagram en Facebook een beetje op de hoogte te houden van de gebeurtenissen op de manege. 
Zodra de lessen weer mogen plaatsvinden worden er meerdere dinsdagen en zondagen ingepland om alle gemiste lessen z.s.m. in te halen. Heel erg bedankt voor jullie steun en begrip.

 

Hartelijke groet,
 
Team HCE