H

Het paradijs voor uw paard!

 

Met onze persoonlijke benadering en faciliteiten is Hippisch Centrum Emmen het paradijs voor uw paard. Service en betrokkenheid staan bij ons hoog in het vaandel. Uw persoonlijke wensen staan bij ons centraal, wij bieden u pensionstalling op maat. Dit betekent dat de box wordt op gestrooid en uitgemest en dat uw paard iedere dag wordt gevoerd met voer van uitstekende kwaliteit. Ook geven wij uw paard van maandag t/m zaterdag weidegang of krijgt deze beweging in onze stapmolen. 
Hieronder ziet u de mogelijkheden en faciliteiten die HCE biedt voor pensionstalling van uw paard of pony.

 


Unieke uitrij mogelijkheden

Onze manege is gevestigd aan recreatiegebied de Grote rietplas waar u mooie buitenritten kunt maken. U hoeft geen weg over te steken, via de achteruitgang komt u meteen uit op het zandpad.

uitrijd mogelijkheden

 


Twee ruime binnen- en buitenbanen

HCE beschikt over twee binnenbanen van 20x40m en 26x60m en twee buitenbanen van 20x60m en 50x70m. Alle bodems zijn vlokkenbodems. 
Het gehele jaar door worden er vele evenementen georganiseerd. Deze evenementen lopen uiteen van officiële KNHS wedstrijden voor zowel paarden en pony’s en springen en dressuur, tot FNRS wedstrijden en onderlinge wedstrijden. Groot voordeel is dat u de deur dus niet uit hoeft voor uw wedstrijden!

stalling

 


 Foyer                                                               

 
Onze gezellige kantine/foyer heeft de uitstraling van een bruin café en biedt uitzicht op beide binnenmaneges waardoor alles goed te volgen is. 


kantine

 


 Stallen


In de stallen van Hippisch Centrum Emmen zijn voldoende boxen beschikbaar voor pensionstalling. De boxen zijn ruim, licht en goed geventileerd en liggen aan een breed gangpad.

 

stalling echt

 


Wasplaatsen en solarium

Voor het poetsen, wassen en opzadelen van uw paard hebben we 5 ruime wasplaatsen met warm en koud water. Om na het wassen je paard te drogen of de spieren van je paard lekker op te warmen beschikt HCE over 2 solariums waar iedereen tegen een kleine vergoeding gebruik van kan maken. 

 

wasplaats en solarium

 


Stapmolen, weides en paddocks

 

Om je paard lichamelijk en geestelijk gezond te houden, heeft een paard veel beweging nodig. Met onze 6-paards stapmolen, weides en 5 paddocks zorgen we ervoor dat de paarden niks te kort komen. Afhankelijk van uw wensen zetten wij uw paard elke dag in de wei, paddock óf stapmolen. 

 weidegang

 

 


Zadelkast en hindernismateriaal

 
Alle pensionklanten krijgen de beschikking over hun eigen ruime, afsluitbare zadelkast met zadeldrager. Op deze manier kun je je persoonlijke eigendommen op een veilige manier opbergen. Een eigen zadelkast is inbegrepen bij de pensionprijs. Tevens beschikken we over een ruime collectie aan hindernismateriaal waar, in overleg, gebruikt gemaakt van mag worden. 

 

hindernismateriaal

 


 

Voor pensionklanten kennen we ruime openingstijden: maandag t/m zaterdag van 08:00 tot 22:00 en op zondag van 08.00 uur tot 20.00 uur. 

 

Wilt u de stallen bekijken? Kom gerust eens langs of neem contact met ons op, u bent van harte welkom!
Wilt u zeker weten dat er iemand is die u informatie kan geven en kan rondleiden door ons bedrijf? Maak dan eerst even een afspraak.